Se adresse

UPS & Nødstrømsanlæg

Med et Nødstrømsanlæg fra GI-Networks undgår du strømsvigt og sikrer din virksomhed mod tab af vitale data.

GI-Networks leverer og installerer UPS-anlæg fra 500VA op til flere MVA. 

Vi har aftaler med alle de førende producenter og har vores egne elektrikere, som etablerer den nødvendige el-installation for UPS-anlæg, uanset hvilken type du vælger. Vi rådgiver naturligvis også gerne for at sikre at du vælger den eller de UPS løsninger du måtte have brug for nu og i fremtiden.

En lang række af de UPS-anlæg vi tilbyder er skalérbare, både hvad angår UPS-anlæggets effektmæssige kapacitet, samt for backuptid på batteridrift, hvilket naturligvis er en dynamisk faktor afhængig af hvor stor en belastning der forsynes via UPS-anlægget.

I mange større installationer vil det ofte være tilrådeligt også at installere en generator, dels for at sikre en lang backuptid i forbindelse med eventuelle længerevarende strømafbrud, og i øvrigt også for at minimere behovet for at have en større mængde battterier, der jo skal udskiftes regelmæssigt, idet de har en begrænset levetid.

På generator-anlæg har vi naturligvis også aftaler med alle de førende producenter og står naturligvis inde for fail-over funktion mellem UPS- og generator-anlæg.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 95 10 95, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
GI-Networks
Kirke værløsevej 14
3500 Værløse
Telefon: +45 44 95 10 95
E-mail: info@gi-networks.com
     
GI-Networks | Kirke værløsevej 14 | 3500 Værløse | Tlf.: 44 95 10 95