Se adresse

PDS/fiberkabling/wifi

Infrastruktur-løsninger der passer til dit behov

 
Vi har mange års erfaring med projektering og installation af netværksinstallationer.
 
Som certificerede kablingsinstallatører designer og udfører vi alle typer kobber og fiberkabling, der understøtter alle former for datatrafik
Hvis know-how, service, sikkerhed og god kvalitet er nøgleord for dig, så er GI-Networks din fremtidige netværksleverandør. Hos GI-NetWorks får du det rigtige produkt til den rigtige pris og til den rette tid.
 
Du får altid den bedst mulige service
Uanset hvilken kablingstype din virksomhed søger, har vi de tekniske kompetencer og løsninger. Med et moderne kablingsnetværk får virksomheden en platform til at integrere alle nuværende og fremtidige behov. Vi har alt inden for testudstyr og certificerede teknikere.
  • Netværksdesign/rådgivning
  • Projektstyring
  • Installation/dokumentation 
  • Konfigurering
  • Test & certificering
  • Renovering af krydsfelter m.v.

PDS kabling

 
Med GI-NetWorks får du en specialist i PDS kabling
PDS (Premises Distribution System) er et struktureret kabelsystem, der danner grundlaget for en fremtidsorienteret netværksløsning. Løsningerne er universelle og standardiserede, og kabelsystemerne kan overføre alle nuværende og forventede fremtidige kommunikationsstandarder. 
GI-NetWorks tilbyder rådgivning, projektering, PDS kabling, etablering af fiberring mellem afdelinger, renovering af krydsfelter m.v. 
Sammen med dig som kunde udarbejder vi en kablingsguide som beskriver, hvordan i ønsker, at vi arbejder med deres IT-infrastruktur.

Fiber kabling

 
GI-NetWorks installerer og reparerer alt inden for fiberoptisk kabling. 
Du får en specialist i fiber kabling
 
Fiberoptiske kabler er enestående inden for sikkerhed af datatransmission, da kablerne ikke er sårbare over for eksempelvis lynnedslag eller elektronisk støj. GI-NetWorks er specialiseret i splidsning af fiberkabler.
Vi har specialiseret os i at foretage fiberoptiske analyser på netværks backbones. Vores analyser giver dig som kunde et opdateret billede af, hvordan ”livsnerven” i virksomheden har det. Ved at benytte vores analyser, ”bliver fejlene fundet, inden de opstår”. Ved gennemgang af backbonen inspicerer vi samtlige konnektorer visuelt. Alle målinger foretages med vores OTDR og fiber instrumenter.

WIFI

 
I GI-NetWorks har vi specialiseret os i WIFI installationer og derfor etablerer WIFI for vores kunder i hele Europa.
 
Vi kan tilbyde såvel indendørs som udendørs Wifi installation, individuelle installationer, der er designet til at dække lige netop jeres behov og opfylde jeres ønsker. Vi udfører alt fra opsætning af AP, switche til komplette netværksinstallationer skræddersyet til lige netop jeres formål.
Efter idriftsættelse kontrollerer vi dB målingerne via APP’s, vi dokumentere at AP’erne er placeret på tegninger med MAC adressen etc.
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 95 10 95, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
GI-Networks
Kirke værløsevej 14
3500 Værløse
Telefon: +45 44 95 10 95
E-mail: info@gi-networks.com
     
GI-Networks | Kirke værløsevej 14 | 3500 Værløse | Tlf.: 44 95 10 95