Se adresse

Om os

GI–NetWorks – Din leverandør af datacentre !


GI-NetWorks har leveret en lang række af datacenter løsninger til større danske virksomheder, ministerier etc. Vi lægger altid stor vægt på at løsningerne er så energioptimale som de fysiske rammer tillader.

Vi projekterer og installerer IT-infrastruktur løsninger, der passer til dit behov. Som certificeret kablingsinstallatør designer og udfører vi alle typer kobber- og fiberkabling, der understøtter alle former for datatrafik
Vi er ATD & ATS certificerede af Uptime Institute. (hhv. Tier level design og drift af datacentre).

Vi er endvidere C-net certificerede (CDCDP)

GI-Networks er Danmarks førende leverandør af management løsninger til Datacentre. Løsningerne er fra Raritan.
  • GI-NetWorks A/S blev stiftet i 2001
  • I 19 år har GI-Networks været totalleverandør af IT-infrastruktur, projekteringer og datacenterløsninger med høj driftssikkerhed og optimal energibesparelse. GI-Networks er Danmarks førende leverandør af Management løsninger til Datacentre.
  • Vi er 35 kompetente netværksspecialister, sælgere, installatører og administrative medarbejdere, som alle er godkendt af PET
  • Vi er landsdækkende, med afdelinger på Sjælland og i Jylland. Vores kørende teknikere er således bosat i hele landet
  • Vi leverer al fysisk IT-Infrastruktur og datacenterløsninger til landets største datacentre, den finansielle sektor, offentlige samt private kunder

Vision

Vores vision er at blive Danmarks mest troværdige leverandør af individuelle netværksinfrastruktur- og datacenterløsninger med høj driftsikkerhed og optimeret energiforbrug.
 

Værdier

Troværdighed – Vi holder hvad vi lover Ansvarlighed – Vi gør hvad vi siger Ejerskab – Vi følger personligt alle løsninger til dørs Agilitet – Vi gør hvad der skal til, hver gang.
 

Certificeringer indenfor Data Center løsninger

GI-NetWorks er certificeret ATD & ATS fra Uptime Institute (Tier Level design and operation of Data Centers), CDCDP samt diverse certificeringer på forskellige PDS og fibersystemer. 
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 95 10 95, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
GI-Networks
Kirke værløsevej 14
3500 Værløse
Telefon: +45 44 95 10 95
E-mail: info@gi-networks.com
     
GI-Networks | Kirke værløsevej 14 | 3500 Værløse | Tlf.: 44 95 10 95